Polip egész (1-2 kg)

6 915 Ft (ÁFA-val) / kg

Kiszerlés: 1-2 kg/db

 


Szállítási információk:

A megrendelt termékekre plusz szállítási költséget számolunk fel, amit a rendszer automatikusan nem ad hozzá a rendelésekhez.

A szállítási költségek a következőképpen alakulnak: - Budapest: 3 000 Ft, 35 000 Ft felett ingyenes - Budapest környéke: Minimális rendelés: 35 000 Ft, szállítási költség: 5 000 Ft

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t
Kategória:
Leírás

Leírás

Egész polip különleges minőségben

A polip az alacsony kalóriatartalmú különlegességek közé tartozik, mely külseje miatt sokak számára meglepő alapanyag, viszont, ha jól van előkészítve egy igazán finom különlegesség. A tenger gyümölcsei esetében a bébipolip igen nagy népszerűségre tett szert és épp ebből adódóan egyre keresettebb az önálló, egész és nagyobb méretű polip is.

Sokféleképp elkészíthető alapanyag, de bármi tervünk is legyen, fontos, hogy elő kell főzni sós vízben, minimális ízesítés mellett, hiszen ezt követően elkészítve kaphatjuk a legfinomabb végeredményt.

A nálunk kapható egész polipok fagyasztott formában érhetőek el, melyeket kiolvasztás után előfőzést követően célszerű elkészíteni, hogy a lehető legjobb ízélményt kaphassuk.

Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!

Szállítás és információk

Rendelés menete
A rendelést webshopon keresztűl van lehetőség leadni. Ezt követően a rendszer automatikus üzenetet küld a rendelés részeleteiről. Feldolgozás utána e-mailben vagy telefonon értesítjük a megrendelőt a kiszállítás várható idejéről. Szállítási díj:
A szállítási költségek a következőképpen alakulnak:
- Budapest: 3 000 Ft, 35 000 Ft felett ingyenes
- Budapest környéke: Minimális rendelés: 35 000 Ft, szállítási díj: 5 000 Ft

Kiszállítás
Futáraink a rendelés leadását követően 48 órán belül kiszállítják a megrendelt termékeket Hétfőtől Péntekig.

Termékek
A webshopon feltűntett árak bruttó kiskereskedelmi árak. A termékek között (Pl: tonhaltörzs, füstölt lazac) vannak olyan termékek, amelyeknek a pontos súlyát rendelés után tudjuk leméreni és ez alapján történik a számlázás is.

Fizetés
Fizetés bankkártyával vagy készpénzben a futárnak átvételkor.

Kapcsolat
Bármilyen további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-20-747-47-57
E-mail: rendeles@oceanfood.hu