Leírás
A tigrisrák hasonlóan a többi rákfajtához, az alacsony kalóriatartalommal rendelkező ételkülölegességek alapanyagaként számontartott rákféle. A garnélák fajába tartozó rák akár 20 cm hosszt is elérheti. Szürke színe sütés közben rózsaszínre vállt. Általában grillezve, salátákhoz fogyasztjuk. Könnyed gyorsan elkészíthető ételek alapanyaga, mely igencsak ízletes. Előkészítése gyorsan megvan – páncélja könnyedén eltávolítható – ezt követően pedig sok recept közül választhatjuk ki a számunkra leginkább tetszőt.
A nálunk kapható fekete tigrisrák bevágott tisztított páncélos formában, gyors fagyasztva érhető el. Így előkészítése a kiolvadás után hamar megvan, élvezeti értéke a frissel megegyező, mivel a fogyasztásos, mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. A feldolgozás már a halászat közben megkezdődik. Így a fagyasztott termékeink szinte a frissel megegyező gasztronómiai élményt nyújtanak.
Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!