argantin_voros_rak_cs

Ocean Food Kft.

Az Ocean Food Kft. 2016 szeptemberében alakult, fagyasztott élelmiszerek, tengeri fogások, de elsősorban garnélák, tengeri halak kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Legfőbb partnerünk Európa egyik vezető exportőre 1976 óta foglalkozik halászattal és halfeldolgozással, de a Világ minden részéről importálunk fagyasztott halakat, rákokat és mindenféle tenger gyümölcsét amiket egész évben rendszeresen szállítunk.

Horvátországban lévő cégünk az Ocean food d.o.o 2019-ben vásárolt észak Dalmáciában a Novigrád tengeren a Zrmanja folyó torkolatánál egy 300 tonnás feketekagyló farmot ahonnan tavasztól őszig heti kétszer hozzuk a friss kagylót hoteleknek, éttermeknek és nem utolsó sorban michelin ajánlott helyeknek Horvátországban is! Cégünk legfontosabb irányelve a prémium termékeken kívül az élelmiszer biztonság nyomon követhetősége, szemmel tartása.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel elérhetővé tettük magánszemélyeknek is a vásárlást amit nagykereskedelmi áron ki is szállítunk. Ezt a szolgáltatást a jövőben is szeretnénk fenntartani!
További informáciòért látogasson el oldalunkra és kövessetek minket a facebookon is!

Cégünk adatai:
Ocean Food Kft.
1125. Budapest Béla Király út 5/c
Adószám: 25739631-2-43
Rendelés leadás e-mailen: rendeles@oceanfood.hu
Telefonon: 06-20-282-6565

Köszönettel,
Ocean Food Kft.