Szarvas

A szarvas az alacsony kalóriatartalmú vadhúsok egyik legkeresetebbike, alacsony zsírtartalma miatt egyre népszerűbb. A párosujjú patások közé tartozó emlős húsát gondosan meg kell tisztítani a hártyáktól, mivel a sütés közben összehúzzák a húst. A technika fejlődésének köszönhetően most már nem csak a vadászidényben juthatunk igazán szép és minőségi szarvashúshoz.

A fagyasztott formában kapható szarvas különlegességek kiengedés után szinte a frissel megegyező gasztronómiai értéket képviselnek. Mivel a modern mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, valamint a vákuumcsomagolás garantáltan frissen tartja a húst, mely kiolvasztás után azonnal feldolgozható, pácolható. Elkészíthető számos módon lehetséges, különleges ízvilága miatt az egyik legnépszerűbb vadhús alapanyag.

Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Show sidebar