Leírás
A zöldkagyló Újzéland partjainál őshonos kagyló fajta, mely egyedülálló íze mellett az ízületekre gyakorolt jótékony hatása miatt egyre népszerűbb és közkedveltebb. Mint más kagyló fajták az alacsony kalóritartalmú ételkülönlegességek egyik legközkedveltebb alapanyagai között tarthatóak számon. A kagyló húsa krémfehér, vagy barack – puha és magas omega3 és omega 6 zsírsavtartalma. Napjainkra bizonyított tény, hogy a zöldkagyló egyedülállóan abban, hogy nagy mennyiségben tartalmaz egyszerre több olyan biológiailag egységet, amelyek pozitívan hatnak a porc, csont, és ízületi betegségekre.
A nálunk kapható zöldkagyló gyorsfagyasztott félhéjas formában érhető el. Így előkészítése a kiolvadás után hamar megvan, élvezeti értéke a frissel megegyező, mivel a fogyasztásos, mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. A feldolgozás már a halászat közben megkezdődik. Így a fagyasztott termékeink szinte a frissel megegyező gasztronómiai élményt nyújtanak.
Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!