Leírás
Szent Jakab kagyló – fésűkagyló
A Szent Jakab kagyló – fésűkagyló könnyen és villámgyorsan elkészíthető alapanyag, ami méltán egyre népszerűbb manapság. A sokak által a tengeri ételek királynőjének nevezett kagyló az Atlanti óceánból származik. Alacsony kalóriatartalma, magas vas, magnézium tartalma miatt az egészségesen táplálkozók számára közkedvelt alapanyag, emellett elmondható, hogy az egyik legnépszerűbb előétel különlegesség.
A fésűkagyló egyik legnépszerűbb formában grillezve pirítóssal kerül tálalásra, de egészben sütve is népszerű, vagy akár tészták, rizottók, főételek kiváló és egészséges alapanyaga is lehet. Szinte bármikor gyorsan és ízletesen elkészíthető, könnyed fehérborral ajánlott.
A nálunk kapható Szent Jakab kagyló fagyasztott formában érhető el készletünkről, azaz megrendelés után hamarosan át is vehető a választott szállítási mód igénybevételével.
A fagyasztásos, mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. A feldolgozás már a halászat közben megkezdődik. Így a fagyasztott termékeink szinte a frissel megegyező gasztronómiai élményt nyújtanak. Könnyed fehérborral egy különleges este alapanyaga lehet.
Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!