Őzgerinc csontos

19 346 Ft27 330 Ft (ÁFA-val) / kg

Fagyasztott


Szállítási információk:

A megrendelt termékekre plusz szállítási költséget számolunk fel, amit a rendszer automatikusan nem ad hozzá a rendelésekhez.

A szállítási költségek a következőképpen alakulnak: - Budapest: 3 000 Ft, 35 000 Ft felett ingyenes - Budapest környéke: Minimális rendelés: 35 000 Ft, szállítási költség: 5 000 Ft

Törlés
Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

Az őzgerinc igencsak népszerű a vadhúsok kedvelőinek körében. Az őz a szarvasfélék közé tartozó vöröshúsú nagyvad, ezért a húsa, mint a vadhús általánosságban elmondhatóan zsírszegény és fehérjében igen gazdag – jellegzetes ízvilággal rendelkező. Az őz gerince az állat legnemesebb húsa és legkedveltebb része. Kiolvasztása és tisztítása után formázzuk, majd ezt követően az őzgerincet 4-5 napig érdemes szárazpácban érlelni. A legtöbb esetben sütve népszerű, köztudottan jól illik hozzá a vörösboros mártás és a savanykás erdei gyümölcsök.

A nálunk kapható őzgerinc fagyasztott, szeletelt, csontos formában érhető el. Az előkészítése a kiolvadás után hamar megvan, élvezeti értéke a frissel megegyező, mivel a fogyasztásos, mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években és segít az ízélmény megőrzésében, így a korszerű eljárásnak köszönhetően a fagyasztott termékeink szinte a frissel megegyező gasztronómiai élményt nyújtanak.

Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!

További információk

További információk

őzgerinc csontos

1,89 kg, 2,505 kg, 2,67 kg

Szállítás és információk

Rendelés menete
A rendelést webshopon keresztűl van lehetőség leadni. Ezt követően a rendszer automatikus üzenetet küld a rendelés részeleteiről. Feldolgozás utána e-mailben vagy telefonon értesítjük a megrendelőt a kiszállítás várható idejéről. Szállítási díj:
A szállítási költségek a következőképpen alakulnak:
- Budapest: 3 000 Ft, 35 000 Ft felett ingyenes
- Budapest környéke: Minimális rendelés: 35 000 Ft, szállítási díj: 5 000 Ft

Kiszállítás
Futáraink a rendelés leadását követően 48 órán belül kiszállítják a megrendelt termékeket Hétfőtől Péntekig.

Termékek
A webshopon feltűntett árak bruttó kiskereskedelmi árak. A termékek között (Pl: tonhaltörzs, füstölt lazac) vannak olyan termékek, amelyeknek a pontos súlyát rendelés után tudjuk leméreni és ez alapján történik a számlázás is.

Fizetés
Fizetés bankkártyával vagy készpénzben a futárnak átvételkor.

Kapcsolat
Bármilyen további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-20-747-47-57
E-mail: rendeles@oceanfood.hu