Leírás
M ROSÉ MÓDSZER
Az M borokkal kapcsolatos elvárás alapja az egyensúlyában és hangulatában keresendő. Jean-Etienne és François Matton elsősorban Grenache-t az elegáns aromáiért, Cinsault-t a frissességéért, Syrah-t a bonyolultságáért és egy csipetnyi tengerparti Tibouren-t finom fehér gyümölcsös aromái miatt választotta alapanyagként. A koncepció az, hogy a szőlő minden tulajdonságát be kell zárni a palackba,
hogy a bor fénylő intenzitása hiánytalanul adja vissza az élményt.
M ROSÉ ÉLMÉNY
Közkedvelt lifestyle party-ital. Az M rosé bármikor, bárhol tökéletes. Kínáljuk 8-10° között, akár pihenjen a teraszon vagy a medence mellett, akár társaságban tölti élvezetes szabadidejét. Olajbogyóval és bármilyen előétellel, tapasszal, mártogatóssal, keksszel,
wasabi borsóval és zöldség chips-szel. Igazi csemege nyárias salátákkal, mint egy klasszikus paradicsom és mozzarella vagy niçoise saláta.
Tenger gyümölcseivel, beleértve a kagylókat és a garnélarákokat. Serpenyőben sült előételekkel.
M ROSÉ ZAMAT
A rosé azonnali siker intenzív aromáival a csípős bogyóktól a trópusi gyümölcsökig
terjedően. Élénk és könnyed az íze, frissítő ízzel és lágyszárú jegyekkel.