Leírás
BLANC et OR MÓDSZER
A High Environmental Value minősítésnek
megfelelő eljárás mellett a szőlőt kizárólag kézzel
szüretelik.
A Sauvignon és a Viognier termést korán leszedik,
hogy megőrizzék gazdag aromájukat. Könnyed héjon
áztatás kihozza a fantasztikus aromát, amit óvatosan
ülepítenek és alacsony hőmérsékleten erjesztenek. A
bor alapja a 100% szabadon folyó lé.
BLANC et OR ZAMAT
Ez az évjárat a Sauvignon Blanc és a Viognier gazdag
aromáiról szól. Íze gyönyörűen kiegyensúlyozott,
testes, mégis könnyű. Ízében sós és édesgyökér
jegyek maradnak meg, élvezetes utóízzel
BLANC et OR ÉLMÉNY
Nyáron hidegen (8-10°), a többi évszakban hűvösen
(10-12°) kínáljuk. A Cuvée Blanc et Or alapvetően a
tengeri ételeket és az osztrigát kívánja előnyben
részesíteni, de a kagyló alapú fogásokkal és a nemes
halakkal is kiválóan együttműködik. Ánizsos jegyei
tökéletesen passzolnak a hagyományos frutti di
mare pizzához. De emellett a kacsa vagy libamáj, a
hús alapú tatár vagy carpaccio is a Blanc et Or
mellett kedvelt ételek lesznek. Desszertek esetén
tökéletes kísérője a sorbeteknek.