Leírás
Koktél garnéla
A garnéla az a rák fajta, ami manapság egyre közkedveltebb a prémium alapanyagok kedvelői között. Ez abból adódik, hogy alacsony kalóriatartalma mellett ízletes és egészséges ételek alapjául szolgálhat. Nyersen barna színe főzött állapotban rózsaszínre vált. Elkészítésé során van pár praktika, melyeket érdemes betartani:
- a garnélát rövid ideig célszerű hevíteni, különben megkeményedik a rákhús,
- ha héjastól készítjük el és csak utólag pucoljuk meg finomabb végeredményt kapunk.
Alapvetően a garnélarákok kisebb testű rákok közé sorolhatóak. Számos fajta létezik, a legismertebbek a királyrák és a tigrisgarnéla. A nálunk kapható koktél garnéla fagyasztott formában érhető el készletünkről, azaz megrendelés után hamarosan át is vehető a választott szállítási mód igénybevételével.
A fagyasztásos, mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. A feldolgozás már a halászat közben megkezdődik. Így a fagyasztott termékeink szinte a frissel megegyező gasztronómiai élményt nyújtanak. Kevésbé munkaigényes előkészítése mellett az ízélménye a friss garnéláéhoz hasonló. Többféleképp elkészíthető, ízletes alapynag, mely kiolvasztás után pár perc alatt tökéletes ízélményt nyújthat, akár levesek, előételek, főételek esetében is.
Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!