Paleo habos epertorta (12 szelet) (Friss, elƑrendelĂ©sre)

8 850 Ft (ÁFA-val)

FRISS

ÖsszetevƑk:
Eper, datolya, kĂłkuszzsĂ­r, vegĂĄn habkrĂ©m, citromlĂ©, eritritol, ĂștifƱmaghĂ©j, kesudiĂł, kakaĂłvaj, szĂĄrĂ­tott gyĂŒmölcs, liofĂ­lizĂĄlt tƑzegĂĄfonya, aszkorbinsav.

Kiszerelés: 12 szelet / torta


SzĂĄllĂ­tĂĄsi informĂĄciĂłk:

A megrendelt termékekre plusz szållítåsi költséget szåmolunk fel, amit a rendszer automatikusan nem ad hozzå a rendelésekhez.

A szĂĄllĂ­tĂĄsi költsĂ©gek a következƑkĂ©ppen alakulnak: - Budapest: 2 000 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes - Budapest környĂ©ke: 3 000 - 4 000 Ft (tĂĄvolsĂĄgonkĂ©nt vĂĄltozĂł), 40 000 Ft felett ingyenes.

Áraink forintban Ă©rtendƑk Ă©s tartalmazzĂĄk az ÁFA-t
KategĂłria:
LeĂ­rĂĄs

LeĂ­rĂĄs

Epertorta paleo formĂĄban

Az epertorta sokunk nagy kedvence. KönnyedsĂ©ge Ă©s Ă­zvilĂĄga miatt sokak szĂĄmĂĄra nagy kedvenc. Éppen ezĂ©rt tökĂ©letes vĂĄlasztĂĄs a legtöbb esetben. PĂ©ldĂĄul akkor, hogyha vendĂ©get vĂĄrunk, vagy ĂŒnnepelĂŒnk, esetleg egy igazĂĄn kĂŒlönleges estĂ©re kĂ©szĂŒlĂŒnk. Akkor is a napunk csĂșscsa lesz, ha Ă©ppen csak a szĂŒrke hĂ©tköznapokat szeretnĂ©nk feldobni egy kicsit.

A nĂĄlunk kaphatĂł sokkolt, fagyasztott epertortĂĄt gyorsan elƑkĂ©szĂ­thetƑ formĂĄban szĂĄllĂ­tjuk. Így lesz igazĂĄn finom az Ă©dessĂ©g, mely nĂ©pszerƱsĂ©gĂ©t pont a finom Ă­zvilĂĄgĂĄn felĂŒl frissessĂ©gĂ©nek köszönheti. Ez pedig a legmodernebb cukrĂĄszati technolĂłgiĂĄk segĂ­tsĂ©gĂ©vel vĂĄlt elĂ©rhetƑvĂ©.

A kĂ©szletĂŒnkrƑl rendelhetƑ epertorta a paleo irĂĄnyzat kedvelƑi szĂĄmĂĄra is tökĂ©letes, mivel a termĂ©k a legjobb alapanyagokbĂłl a paleolit Ă©trend irĂĄnyzatĂĄnak megfelelƑen lett kĂ©szĂ­tve. Így nem csak finom, hanem egĂ©szsĂ©ges is. Rendeld meg hĂĄzhozszĂĄllĂ­tĂĄssal Ă©s lepd meg szeretteidet egy igazĂĄn kĂŒlönleges Ă©lmĂ©nnyel!

SzĂĄllĂ­tĂĄs Ă©s informĂĄciĂłk

Rendelés menete
A rendelĂ©st webshopon keresztƱl van lehetƑsĂ©g leadni. Ezt követƑen a rendszer automatikus ĂŒzenetet kĂŒld a rendelĂ©s rĂ©szeleteirƑl. FeldolgozĂĄs utĂĄna e-mailben vagy telefonon Ă©rtesĂ­tjĂŒk a megrendelƑt a kiszĂĄllĂ­tĂĄs vĂĄrhatĂł idejĂ©rƑl. SzĂĄllĂ­tĂĄsi dĂ­j:
A szĂĄllĂ­tĂĄsi költsĂ©gek a következƑkĂ©ppen alakulnak:
- Budapest: 2 000 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes
- Budapest környéke: 3 000 - 4 000 Ft (tåvolsågonként våltozó), 40 000 Ft felett ingyenes.

KiszĂĄllĂ­tĂĄs
FutĂĄraink a rendelĂ©s leadĂĄsĂĄt követƑen 48 ĂłrĂĄn belĂŒl kiszĂĄllĂ­tjĂĄk a megrendelt termĂ©keket HĂ©tfƑtƑl PĂ©ntekig.

Termékek
A webshopon feltƱntett ĂĄrak bruttĂł kiskereskedelmi ĂĄrak. A termĂ©kek között (Pl: tonhaltörzs, fĂŒstölt lazac) vannak olyan termĂ©kek, amelyeknek a pontos sĂșlyĂĄt rendelĂ©s utĂĄn tudjuk lemĂ©reni Ă©s ez alapjĂĄn törtĂ©nik a szĂĄmlĂĄzĂĄs is.

Fizetés
Fizetés bankkårtyåval vagy készpénzben a futårnak åtvételkor.

Kapcsolat
BĂĄrmilyen tovĂĄbbi kĂ©rdĂ©s esetĂ©n szĂ­vesen ĂĄllunk rendelkezĂ©sĂ©re az alĂĄbbi elĂ©rhetƑsĂ©geken:
Telefon: 06-20-747-47-57
E-mail: rendeles@oceanfood.hu