Leírás
Gorbusa lazackaviár
Gorbusa vagy más néven rózsaszín lazac kaviár. Markáns ízzel rendelkező, közepes méretű ikrái vannak. Kínálatunkban mindig csak a legfrissebb alapanyagokból készült hal termékek található. Az egyedi sózáshoz egy régi családi receptet használunk, és lelkünket is beletesszük a folyamatba. Családi hagyományaink lehetővé teszik, hogy az egyes kaviárfajták gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.
Gorbusa kaviárját szinte mindenki ismeri. A rózsaszín lazac szemcsés kaviárja különösen népszerű – ikrája markáns ízű, illatú, omlós és szemcséi közepes méretűek. Ezt a csemegét szerte a világon ismerik és kedvelik, bármilyen étkezést apró ünneppé varázsolhat. Családunkban tejföllel vagy sajtkrémmel megkent pirítóssal szokás fogyasztani. Kínálatunkban mindig csak a legfrissebb alapanyagokból készült hal termékek található. Az egyedi sózáshoz egy régi családi receptet használunk, és lelkünket is beletesszük a folyamatba. Családi hagyományaink lehetővé teszik, hogy az egyes kaviárfajták gasztronómiai előnyeit maximalizáljuk.