ÚJ

Friss lazacfilé (A-trim, pikkelyes, szálkás)

6 515 Ft (ÁFA-val) / kg

FRISS, hetente változó áron!

Bőrös, pikkelyes, szálkás lazacfilé

FONTOS:

  • Ennél a terméknél 1 db filé a legkisebb rendelhető mennyiség, ami 1,5-2kg körüli súlyú.
  • A rendelés leadását követő 2 napon belül tudjuk szállítani
  • Kiszállítás kizárólag hétfőtől péntekig

Szállítási információk:

A megrendelt termékekre plusz szállítási költséget számolunk fel, amit a rendszer automatikusan nem ad hozzá a rendelésekhez.

A szállítási költségek a következőképpen alakulnak: - Budapest: 2 000 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes - Budapest környéke: 3 000 - 4 000 Ft (távolságonként változó), 40 000 Ft felett ingyenes.

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t
Kategória:
Leírás

Leírás

A lazacfilé nagy kedvencnek számít manapság, mivel alacsony kalóritartalmú alapanyag, melyk önnyedén elkészíthető és emmellett a igen ízletes is. A lazachús szálkamentes és a tonhalhoz hasonlóan sok omega3 zsírsavat tartalmaz. Ezért a lazachús fogyasztása az egészségre igen kedvező hatással van.

A lazac rendkívüli tápértékkel és kivételes ízzel vált nagy kedvencé, de az egészség tudatosok számára is fontos alapanyag a konyhában. Azonban kétségtelen a legjobb, ha friss lazac kerül az asztalra. Manapaság az igen népszerű lazac húst több forrásból is be lehet szerezni. Azonban nagyon nem mindegy, hogy a lazac milyen formában volt tenyésztve. A vadlazac rendelkezik a legjobb tápértékekkel, de a tenyésztett lazacok is lehetnek egészséges és tápláló alapanyagok, csupán a beszerzésre kell több figyelmet fordítani.

Ahhoz, hogy antibiotikum mentes lazac filé kerüljön az asztalra megbízható helyről kell beszereznünk azt. Nálunk garantált, hogy ilyen termékek találhatóak csak, azaz mondhatjuk, hogy kinálatunkban bio lazac hús érhető el, friss formában, mentesen a káros anyagoktól.

A terméket frissen hetente szerezzük be, így a friss lazac ár hetente változik. Pikkelyes, bőrös és szálkát is tartalmazhat – legkisebb rendelhető mennyiség 1db filé, amely 1.5-2kg körül van.

Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!

Szállítás és információk

Rendelés menete
A rendelést webshopon keresztűl van lehetőség leadni. Ezt követően a rendszer automatikus üzenetet küld a rendelés részeleteiről. Feldolgozás utána e-mailben vagy telefonon értesítjük a megrendelőt a kiszállítás várható idejéről. Szállítási díj:
A szállítási költségek a következőképpen alakulnak:
- Budapest: 2 000 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes
- Budapest környéke: 3 000 - 4 000 Ft (távolságonként változó), 40 000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítás
Futáraink a rendelés leadását követően 48 órán belül kiszállítják a megrendelt termékeket Hétfőtől Péntekig.

Termékek
A webshopon feltűntett árak bruttó kiskereskedelmi árak. A termékek között (Pl: tonhaltörzs, füstölt lazac) vannak olyan termékek, amelyeknek a pontos súlyát rendelés után tudjuk leméreni és ez alapján történik a számlázás is.

Fizetés
Fizetés bankkártyával vagy készpénzben a futárnak átvételkor.

Kapcsolat
Bármilyen további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-20-747-47-57
E-mail: rendeles@oceanfood.hu