Leírás
A fogasfilé az alacsony kalóriatartalmú ételek remek alapanyagául szolgáló alapanyaga. A fogas alapvetően egy olyan édesvízi hal, amely Közép- és Kelet-Európában terjedt el. Az egyik legfinomabb olyan hal, mely hazai vizekben is található. A süllő és a fogas ugyan az a halfaj, viszont 1.5kg feletti példányokat nevezzük fogasnak. A legtöbb esetben roston, vagy rántva szokták elkészíteni, de egyben sütve, párolva is remek ételek alapanyagául szolgálhat. Ízletes száraz húsát minél előbb készítjük el, annál jobban érvényesül az íze.
A nálunk kapható fogasfilé bőrös, szálkamentes formában rendelhető 170-230grammonként porciózva. Elkészítése nem igényel különösebben mesterszakácsi képességeket, mégis ízletes és látványos ételek alapanyaga lehet, mely tökéletes megoldás, ha vendégeinket egy egészséges étellel szeretnénk meglepni.
Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!