Back
ÚJ

Olasz csokolådés szuflé (12db)

6 956 Ft (ÁFA-val) / 12 darab

Gyorsfagyasztott csokoládés szuflé csokoládé töltelékkel.

Kiszerelés: 12 darab / csomag (1 200gr)
Súly: 100 gr/ darab
Származási hely: Olaszország

Tojás, fehér liszt, cukor, vaj, étcsokoládé 11% (kakó massa, cukor, kakóvaj,(emulgeálószerek: soya lecitin, aroma) kakaókrém 11% (növényi zsírok: pálma és kókusz, cukor, sovány kakaópor, laktóz, emulgeálószer: szója lecitin, aromák), margarin (növény zsírok: pálma és napraforgó olaj, emulgeálószer: E471, só, aromák), aromák. Tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet.  Nyomokban tartalmazhat dióféléket.
Allergének: kiemelve
Minőségét megőrzi:
-18 fok alatt (fagyasztószekrényben) a csomagoláson feltüntetett időpontig
Felengedés után újra nem fagyasztható.

Felhasználási javaslat:
1. Vegye ki a fagyasztott állapotban
2. Borítsa egy tányérra és távolítsa el a csomagolást
3. Mikrohullámú sütőben 600W-on 60 másodpercig melegítse.


Átlagos tápérték 100 gr termékben:

Energia: 1946,21  kj/ 467,29 kcal
Zsír: 31,19 gr. Ebből telített zsírsavak:  19,96 gr
Szénhidrát:39,65 gr
Cukor: 26,14 gr
Fehérje: 6,22 gr
Só: 0,11 gr
Rost: 1,57 gr


SzĂĄllĂ­tĂĄsi informĂĄciĂłk:

A megrendelt termékekre plusz szållítåsi költséget szåmolunk fel, amit a rendszer automatikusan nem ad hozzå a rendelésekhez.

A szĂĄllĂ­tĂĄsi költsĂ©gek a következƑkĂ©ppen alakulnak: - Budapest: 2 000 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes - Budapest környĂ©ke: 3 000 - 4 000 Ft (tĂĄvolsĂĄgonkĂ©nt vĂĄltozĂł), 40 000 Ft felett ingyenes.

Áraink forintban Ă©rtendƑk Ă©s tartalmazzĂĄk az ÁFA-t
KategĂłria:
LeĂ­rĂĄs

LeĂ­rĂĄs

A szuflĂ© egy olyan FranciaorszĂĄgbĂłl szĂĄrmazĂł tojĂĄsalapĂș gyorsan elkĂ©szĂ­thetƑ Ă©dessĂ©g, mely tipikusan nagy kedvenc akĂĄr Ă©ttermekben akĂĄr otthon. A szuflĂ©t vagy sokak szerint inkĂĄbb szufflĂ©t, felfĂșjtat a legelegĂĄnsabb desszertek egyikĂ©nek tartjĂĄk sokan. LĂ©gies könnyedsĂ©ge Ă©s mennyei Ă­ze miatt sokak nagy kedvencĂ©vĂ© vĂĄllt.

A nĂĄlunk kaphatĂł csokiszuflĂ© igazĂĄn finom megoldĂĄs azokra az esetekre, ha vendĂ©geinket, csalĂĄdunkat akarjuk meglepni, de nincs tĂșl sok idƑnk az Ă©dessĂ©g elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re.

A nĂĄlunk kaphatĂł gyorsfagyasztott szuflĂ© gyorsan elƑkĂ©szĂ­thetƑ, igazĂĄn finom Ă©dessĂ©g, mely nĂ©pszerƱsĂ©gĂ©t, pont a finom Ă­zvilĂĄgĂĄn felĂŒl könnyedsĂ©gĂ©nek köszönheti, mely a legmodernebb cukrĂĄsztani technolĂłgiĂĄk segĂ­tsĂ©gĂ©vel vĂĄlt elĂ©rhetƑvĂ©. Így ebben a formĂĄban nem kell attĂłl tartani, hogy a szuflĂ© nem jön fel, vagy Ă©ppen összeesik.

Rendeld meg hĂĄzhozszĂĄllĂ­tĂĄssal Ă©s lepd meg szeretteidet egy igazĂĄn kĂŒlönleges Ă©lmĂ©nnyel!

SzĂĄllĂ­tĂĄs Ă©s informĂĄciĂłk

Rendelés menete
A rendelĂ©st webshopon keresztƱl van lehetƑsĂ©g leadni. Ezt követƑen a rendszer automatikus ĂŒzenetet kĂŒld a rendelĂ©s rĂ©szeleteirƑl. FeldolgozĂĄs utĂĄna e-mailben vagy telefonon Ă©rtesĂ­tjĂŒk a megrendelƑt a kiszĂĄllĂ­tĂĄs vĂĄrhatĂł idejĂ©rƑl. SzĂĄllĂ­tĂĄsi dĂ­j:
A szĂĄllĂ­tĂĄsi költsĂ©gek a következƑkĂ©ppen alakulnak:
- Budapest: 2 000 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes
- Budapest környéke: 3 000 - 4 000 Ft (tåvolsågonként våltozó), 40 000 Ft felett ingyenes.

KiszĂĄllĂ­tĂĄs
FutĂĄraink a rendelĂ©s leadĂĄsĂĄt követƑen 48 ĂłrĂĄn belĂŒl kiszĂĄllĂ­tjĂĄk a megrendelt termĂ©keket HĂ©tfƑtƑl PĂ©ntekig.

Termékek
A webshopon feltƱntett ĂĄrak bruttĂł kiskereskedelmi ĂĄrak. A termĂ©kek között (Pl: tonhaltörzs, fĂŒstölt lazac) vannak olyan termĂ©kek, amelyeknek a pontos sĂșlyĂĄt rendelĂ©s utĂĄn tudjuk lemĂ©reni Ă©s ez alapjĂĄn törtĂ©nik a szĂĄmlĂĄzĂĄs is.

Fizetés
Fizetés bankkårtyåval vagy készpénzben a futårnak åtvételkor.

Kapcsolat
BĂĄrmilyen tovĂĄbbi kĂ©rdĂ©s esetĂ©n szĂ­vesen ĂĄllunk rendelkezĂ©sĂ©re az alĂĄbbi elĂ©rhetƑsĂ©geken:
Telefon: 06-20-747-47-57
E-mail: rendeles@oceanfood.hu