Békacomb

6 134 Ft (ÁFA-val)

Gyorsfagyasztott békacomb, bőr nélkül, csontos.

Kiszrelés: 1kg/csomag


Szállítási információk:

A megrendelt termékekre plusz szállítási költséget számolunk fel, amit a rendszer automatikusan nem ad hozzá a rendelésekhez.

A szállítási költségek a következőképpen alakulnak: - Budapest: 2 500 Ft, 30 000 Ft felett ingyenes - Budapest környéke: 4 000 Ft, 50 000 Ft felett ingyenes

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t
Kategória:
Leírás

Leírás

A békacomb mára egy igen ritka és különleges alapanyag lett, mely régebben nem számított még ekkora kuriózumnak. Alapvetően hazánkban a béka védett állat, így semmiképp sem javasoljuk élő példányok felhasználását alapanyagként. A nálunk kapható gyorsfagyasztott bőr nélküli combok könnyedén és gyorsan elkészíthetőek, a frissel megegyező élményt nyújtanak. Felengedés után ugyan úgy használhatjuk, mint a friss húst, és így gyorsan készíthetjük belőle sokak nagy kedvencét a rántott békacombot.

Magas fehérje és alacsony zsírtartalma mellett sokak számára kedvelt alapanyag. A békacomb a távolkeleti konyhában is használatos alapanyag.

A gyorsfagyasztott formában kapható különlegességek kiengedés után szinte a frissel megegyező gasztronómiai értéket képviselnek. Mivel a modern mélyhűtéses technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években.

Rendeld meg házhozszállítással és próbáld ki!

Szállítás és információk

Rendelés menete
A rendelést webshopon keresztűl van lehetőség leadni. Ezt követően a rendszer automatikus üzenetet küld a rendelés részeleteiről. Feldolgozás utána e-mailben vagy telefonon értesítjük a megrendelőt a kiszállítás várható idejéről. Szállítási díj:
A szállítási költségek a következőképpen alakulnak:
- Budapest: 2 500 Ft, 30 000 Ft felett ingyenes
- Budapest környéke: 4 000 Ft, 50 000 Ft felett ingyenes

Kiszállítás
Futáraink a rendelés leadását követően 48 órán belül kiszállítják a megrendelt termékeket Hétfőtől Péntekig.

Termékek
A webshopon feltűntett árak bruttó kiskereskedelmi árak. A termékek között (Pl: tonhaltörzs, füstölt lazac) vannak olyan termékek, amelyeknek a pontos súlyát rendelés után tudjuk leméreni és ez alapján történik a számlázás is.

Fizetés
Fizetés bankkártyával vagy készpénzben a futárnak átvételkor.

Kapcsolat
Bármilyen további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-20-747-47-57
E-mail: rendeles@oceanfood.hu